Restylen - KRINGLOOP REBUY DIEREN Tel: 06 57 788 235

Ga naar de inhoud
RESTYLEN OF EEN NIEUWE AANSCHAF
DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 12:00 TOT 17:00 UUR GEOPEND
Een meubel laten restylen.. Ja of nee?
Heb je een meubel in huis staan die wel toe is aan een andere kleur of een ander effect? Ben je de kringloopwinkel binnengewandeld en heb je het juiste meubel voor jouw interieur gevonden? Staat er op zolder nog een theekastje van oma? Jij hebt niet de ruimte en de middelen om het zelf te doen? Kortom.. Je bent op zoek naar iemand om jouw meubel te restylen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres..

Het oude meubel in een nieuw jasje
Oude meubels zorgen voor sfeer in huis maar passen vaak na een verandering niet meer in het interieur. Ook komen oude meubels vaak donker en zwaar over. Het oude meubel in een nieuw jasje is dan de oplossing en dat is precies wat een makeover voor ons betekent. Samen met jou overleggen we hoe we het meubel gaan restylen. We proberen een kleur en stijl te kiezen die bij jou, jouw inrichting en uiteraard bij het meubel past. wij zorgen ervoor dat jouw meubel weer een nieuwe uitstraling krijgt. Een ander prettig voordeel is dat restylen aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe aanschaf!
 ..VAN OUD NAAR ANDERS!  
Spullen doneren..? Wat fijn dat je denkt aan het hergebruik ervan in plaats van weggooien! Door te doneren help je mee de doelstellingen van ons bedrijf te realiseren. Spullen die je wilt doneren moeten echter wel herbruikbaar zijn. Dit controleren we dan ook vooraf! Wil je doneren? Maak dan een afspraak..

ReCYCLE · ReUSE · ReDUCE
KVK 89584554 / BTW NL004745997B50 / IBAN NL39 ABNA 0120 1271 80
RE/CYCLE  RE/USE  RE/PAIR  RE/MAKE  RE/DUCE
Kunnen we je helpen..?
Terug naar de inhoud