Winkel - KRINGLOOP REBUY DIEREN Tel: 06 5778 8235

Ga naar de inhoud
100% KRINGLOOP IS HET STREVEN..
DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 12:00 TOT 17:00 UUR GEOPEND
Waarom winkelen bij ReBUY leuk is..?
Het bezoeken van onze 100% kringloopwinkel kan voor veel mensen een leuke ontspannende dagbesteding zijn. Toch zijn er ook nog veel mensen die zich überhaupt schamen voor het bezoeken van een tweedehands winkel. Helemaal nergens voor nodig natuurlijk. Tweedehands spullen zijn juist in trek. Populaire termen zoals vintage en retro hebben hieraan bijgedragen.

Een hele nieuwe doelgroep
Onze 100% kringloopwinkel spreekt hierdoor een hele nieuwe doelgroep aan en wint steeds meer aan populariteit. De vooroordelen die heersen rondom een kringloopwinkel kloppen vaak niet. De aangeboden spullen zijn schoongemaakt en wanneer nodig opgeknapt. Wij bekijken de spullen kritisch op kwaliteit. De winkel zelf is huiselijk en aantrekkelijk ingericht. Voor sommige mensen is het bezoeken van een kringloopwinkel als ReBUY Dieren een ware sport. Met een beetje geluk vind je de mooiste vintage of retro pareltjes en doe je de beste deals!
Een winkel voor iedereen!
Dit is terug te zien aan de diversiteit van onze bezoekers. Van een studente die meubeltjes zoekt voor haar kamer, tieners die hippe kleding of schoenen kopen tot een ouder stel dat een bedje of speelgoed zoekt voor hun kleinkind. Er is zelfs een groep die het afstruinen van kringloopwinkels tot werk heeft gemaakt. Wie slim inkoopt kan er zelf ook nog wat aan verdienen! Hierdoor zijn we dan ook blij met alles wat herbruikbaar is aan kleding, textiel, schoenen, speelgoed, boeken, meubelen, huisraad, decoratie, elektro, gereedschap, kleingoed, fietsen, verlichting, multimedia, sportartikelen, babyartikelen, etc. etc.

  ..HET IS ALLEMAAL WELKOM!  
Spullen doneren..? Wat fijn dat je denkt aan het hergebruik ervan in plaats van weggooien! Door te doneren help je mee de doelstellingen van ons bedrijf te realiseren. Spullen die je wilt doneren moeten echter wel herbruikbaar zijn. Dit controleren we dan ook vooraf! Wil je doneren? Maak dan een afspraak..

ReCYCLE · ReUSE · ReDUCE
PRIVACY / DISCLAIMER / BTW NL004745997B50 / KVK 89584554 / REBUY DIEREN © 2024
RE/CYCLE  RE/USE  RE/PAIR  RE/MAKE  RE/DUCE
Kan ik je helpen..?
Terug naar de inhoud