Ontruimen - KRINGLOOP REBUY DIEREN Tel: 06 57 788 235

Ga naar de inhoud
ONTZORGEN IS UITEINDELIJK HET DOEL
DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 12:00 TOT 17:00 UUR GEOPEND
Een woning ontruimen..?
Dit kan onder andere het geval zijn bij een verhuizing maar ook bij een ingrijpende gebeurtenis zoals na het overlijden van een familielid, een scheiding of een emigratie. Door omstandigheden is niet iedereen in staat om zelf een woning te ontruimen of op te leveren. Een ontruiming levert altijd stress op; de huur loopt ondertussen door of een opleveringsdatum komt snel dichterbij. Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat de ontruiming voor jou kan regelen? Dan ben je bij ReBUY Dieren aan het juiste adres. Ontzorgen van A tot Z is dan ook het uiteindelijke doel!

Jouw wensen staan voorop
Samen met jou maken wij tijdens een vrijblijvende bezichtiging een inventarisatie van de te verrichten werkzaamheden en wordt er overlegd wat er met de eventuele inboedel moet gebeuren. Wij maken van tevoren duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en het tijdstip waarop deze afgerond dienen te zijn.
Milieuvriendelijk
Alle inboedel wordt door ons op milieuvriendelijke wijze verwijderd, waarbij we naar een optimaal hergebruik streven. Wij gooien dan ook zo weinig mogelijk weg. Wij proberen voor alle spullen, inboedel, huisraad, kleding en dergelijke weer een nieuwe bestemming te vinden. Veel zaken worden door ons aan charitatieve instellingen gedoneerd. Wanneer hergebruik niet mogelijk is worden de onbruikbare spullen en materialen door ons verzameld en gescheiden aangeboden aan een milieustraat. Denk hierbij aan materialen als glas, papier, klein chemisch afval, bouwafval, hout en metalen.

Discretie verzekerd
Uiteraard gaan wij discreet met de inboedel om. Gevoelige of emotionele informatie komt niet in handen van derden. Wij kijken de inboedel altijd na op goederen die voor jou van belang kunnen zijn zoals correspondentie, officiële documenten en foto’s. Deze zaken worden verzameld en aan jou overgedragen. Wanneer alle zaken uit de ruimte zijn verwijderd kunnen wij tevens kleine onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Aan het eind wordt het geheel bezemschoon opgeleverd.

Kort samengevat:
  • Een bron van stress verminderen
  • Laat het zware werk aan ons over
  • Goederen krijgen een nieuwe bestemming
  • We doen alles in goed overleg
  • Wij zijn er om jouw te ontzorgen
  • Prijsbewust met concurrerende prijzen

  ..EEN WIN-WIN SITUATIE DUS!  
Spullen doneren..? Wat fijn dat je denkt aan het hergebruik ervan in plaats van weggooien! Door te doneren help je mee de doelstellingen van ons bedrijf te realiseren. Spullen die je wilt doneren moeten echter wel herbruikbaar zijn. Dit controleren we dan ook vooraf! Wil je doneren? Maak dan een afspraak..

ReCYCLE · ReUSE · ReDUCE
KVK 89584554 / BTW NL004745997B50 / IBAN NL39 ABNA 0120 1271 80
RE/CYCLE  RE/USE  RE/PAIR  RE/MAKE  RE/DUCE
Kunnen we je helpen..?
Terug naar de inhoud